RESTARIA DE WAAG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2074 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaria de Waag. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 20:25 Duurde een uur voordat ons eten kwam. Kipnuggets waren smaakloos. Slappe patat..
20 mei 2024 om 20:46 Altijd goed
19 mei 2024 om 18:39 Heerlijk gegeten!
12 mei 2024 om 20:42 Het duurde wat langer maar dat is niet zo erg als de kwaliteit goed is. Dat was helaas niet zo. Het eten was lauw en de patat was te kort gebakken. De milkshakes moesten kersen smaak zijn maar bij beide was de siroop vergeten. Erg jammer.
11 mei 2024 om 20:37 Eten was weer top en bezorger vriendelijk en op tijd
9 mei 2024 om 21:25 We vonden het eten wat we hebben besteld goed en we zijn tevreden en was lekker
29 apr 2024 om 10:39 Koude patat..heel jammer.
27 apr 2024 om 23:45 Heerlijk eten!
25 apr 2024 om 23:26 Grote patat speciaal besteld, maar bakje was groter dan de inhoud. Patat was droog van buiten en sompig van binnen.
21 apr 2024 om 22:08 eten was goed alleen heel weinig de raspatat ik denk ik stuk of 20 in een zakje cheece bacon burger lekker maar echt heel klein goed eten maar veels te weinig voor die prijs
18 apr 2024 om 18:24 Aangegeven dat ik graag zou willen dat het rond 4 uur kwam ivm pauzes. Ruim 1.5u van te voren besteld. Alsnog bezorgd om 16:23. Erg jammer. Wel goede kwaliteit.
17 apr 2024 om 20:53 Was weer lekker net als altijd En optijd bezorgd