RESTARIA DE WAAG

RESTARIA DE WAAG De lekkerste snacks en schotels!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1545 beoordelingen
10 apr 2021 om 19:33 Altijd lekker eten. Maar ook altijd veel te laat..
9 apr 2021 om 21:41 Ik heb 20 min moeten wachten op me eten en de kapsalon was niet zo als ik het altijd gewend ben ben de vlees zat los in een bakje en de friet zat ook los in de apparte zak. Ik bestel hier hier niet meer!!!
9 apr 2021 om 20:16 We hebben bijna twee uur moeten wachten op onze bestelling. De patat was klef en niet knapperig. En ook de snacks waren niet echt warm meer. We bestellen hier niet weer.
9 apr 2021 om 19:42 Snacks allemaal kapot in de zak. Eten niet echt warm
7 apr 2021 om 22:24 was weer heerlijk en perfect op tijd. en wat is die satésaus toch heeeeeeeerlijk!!
5 apr 2021 om 0:53 lekker eten
3 apr 2021 om 21:13 Top!
3 apr 2021 om 10:01 De frikandellen waren koud. We hadden een patat oorlog besteld. De patat was wel warm, de oorlog zat er niet bij. Kwartier later bezorgd dan aangegeven. Met ophalen en er eten nooit geen klachten, bezorgen is dus niet voor herhaling vatbaar.
1 apr 2021 om 21:23 uitstekend!!
30 mrt 2021 om 19:40 Ik bestel hier echt altijd maar, de grote patat die ik besteld had was een kleine patat en was koud. De milkshake was helemaal gesmolten, de loempia’s waren van binnen nog koud, vond het echt zonde van me geld, heb 2 keer gebeld maar geen gehoor .. jammer
30 mrt 2021 om 18:33 Helaas voor de 2e keer de berehap weg kunnen gooien. Ik bestel met speciaal saus en krijg wederom satesaus. Laatste x dat ik hier besteld heb.
27 mrt 2021 om 9:59 eten uitstekend, helaas door drukte veel te laat bezorgd, wel aardige bezorger die een extraatje meenam